Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další turnaje se střídavými úspěchy

22. 11. 2022

V prvních listopadových víkendech sehrály naše volejbalistky - kadetky, mladší žákyně a mini dívky - své druhé turnaje v pražských soutěžích. Co se týče výsledků byla úspěšnost střídavá, po herní stránce byli trenéři spíše spokojeni.

Mladší žákyně ve druhém turnaji bohužel vinou horšího skóre vybojovanou 4. ligu neudržely. V kategorii mini se už holky podobné "chyby" nedopustily a bojovaly o každý bod - tým A díky tomu udržel 3. ligu, tým B. dokonce postoupil do ligy páté. Pouze tým C se vrací o ligu níž, tj. do ligy osmé. Celkově je v této kategorii potěšitelné nejen výborné průběžné 15. místo nejlepšího týmu B., ale hlavně to, že ani papírově nejslabší tým C, složený z mladších holek a začátečnic, si nevede vůbec špatně a je zatím na celkovém 42. místě ze 60 týmů. Rovněž tým B je na velmi slušném 34. místě. 

Kadetky v kategorii U18 splnily to, v co trenéři doufali už napoprvé a po vítězství nad oběma soupeři postupují o ligu výš. V domácím prostředí se holkám dařilo, na rozdíl od minulého turnaje dobře podávaly a zlepšil se pohyb v poli, což vedlo i ke kvalitnějšímu útoku. Následující den v kategorii U20 bohužel holky úspěch nezopakovaly - v posledním rozhodujícím zápase prohrály 1:2. Snad to vyjde do třetice!

20221112_113256.jpg