Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši trenéři

Trenéři družstev mládeže

olga.jpgOlga Ciuciu

Trenérka s licencí III. třídy, od podzimu 2016 zakládající trenérka naší přípravky. V současné době vede družstvo mladších žákyň.

Absolventka VŠE a Pedagogické fakulty, všestranná sportovkyně a dosud aktivní hráčka volejbalu, v mladších letech hráčka 2. ligy. Další zájmy: studium cizích jazyků, ruční práce, výlety do přírody a práce s dětmi. 

 

lukas.jpgLukáš Horák alias „Medvěd

Trenér mládeže s licencí Českého volejbalového svazu, je trenérem naší přípravky od jejího založení v říjnu 2016. V současné době vede družstvo kadetů.

"Hraju AVL a 3. třídu mužů v Praze. Baví mě volejbal - hra i trénování:), míčové sporty, kolo, lyžování, in-line brusle, výlety do přírody, voda, společenské hry a zábava." 

"Jestli najdeš v životě cestu bez překážek, určitě nikam nevede".
 
 

jana.jpgJana Vráblíková

Trenérka s licencí III. třídy, dlouholetá aktivní hráčka a vedoucí volejbalových oddílů. V našem oddíle vede mladší žáky.

"Volejbal hraji již 35 let a jako bývalá učitelka tělocviku na základních školách, kam děti chodit „musí,“ se chci věnovat sportovní činnosti, kam děti „chtějí“. Mým cílem není dovést svěřence k vrcholovému sportu, ale přeji si, aby je sport bavil a aby díky sportu a volejbalu zvlášť poznali nové kamarády a zažili pocit sdílené radosti". 

 

monikamik.jpgMonika Mikulecká

Trenérka s licencí III. třídy, dlouholetá hráčka volejbalu na úrovni krajského přeboru, stále aktivní hráčka v nižší pražské soutěži a rekreační hráčka beachvolejbalu. Vede team starších žákyň.

"Volejbal hraji od svých školních let a od začátku se stal nedílnou součástí mého života. Jako trenér chci naučit děti volejbalové technické i herní dovednosti a posílit všestranně jejich kondici, ale hlavně bych chtěla, aby je volejbal bavil a přinesl jim do života mnoho krásných zážitků a přátelství."

 

dana.jpgDana Škeříková

Trenérka mládeže s licencí ČVF, aktivní volejbalistka a volejbalová "bafuňářka." V oddíle vede družstvo starších žáků.

"Volejbal v Sokole Vršovice hraju už mnoho let a vidím, že obnovení dětského družstva je nejlepší způsob, jak si v našem oddíle zajistit další pokračovatele. Věřím, že naši dnešní minivolejbalisté získají ve volejbalovém světě množství zážitků a přátel, ať už budou hrát na jakékoliv úrovni:)"  

 

jitka3.jpg
Jitka Uhrová
Trenérka s licencí III. třídy, dlouholetá hráčka volejbalu na úrovni krajského přeboru, v mládí členka Střediska vrcholového sportu v Ostravě. V oddíle trénuje mladší žáky.
 
"Volejbal mi dal do života spoustu krásných chvil prožitých s přáteli na hřišti i mimo hřiště. Věřím, že volejbal jako kolektivní sport pomůže Vašim dětem zábavnou formou v začlenění do kolektivu, v získání kamarádů a v posílení těla i ducha. Přinese jim poznání, že někdy člověk může prohrát, i když se snaží sebevíc, někdy vyhraje a že jedna prohra neznamená konec světa".
Další zájmy: lyžování, plavání, cestování, pobyt v přírodě a čtení detektivek.