Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krajské kolo v minivolejbale: vítězství ve žluté kategorii!

29. 1. 2020

diplom-zluty.png

V neděli 26.1. se opět vytáhly naše minivolejbalistky Linda s Bětkou, které zvítězily v krajském přeboru ve žlutém minivolejbale. K tomu není co dodat - gratulujeme a jen tak dál!

 

Na turnaji nás letos reprezentovalo celkem 5 týmů (2 ve žluté a 3 v červené kategorii), což je značná změna oproti minulým letům, kdy jsme se krajského přeboru v těchto kategoriích pro nedostatek registrovaných hráčů vůbec nezúčastňovali ...:)

 

Naše druhé žluté družstvo (Sofie a Štěpán) mělo velkou smůlu v základní skupině - přes dvě vítězství se vinou vyrovnaného počtu bodů a horšího skóre dostalo na šesté místo a hrálo tak ve skupině o 21 - 24 místo.  V této skupině však již naši nejmladší hráči s přehledem zvítězili ve všech zápasech a obsadili celkové 21. místo.

 

V červené kategorii se vlastně podobná situace opakovala u klučičího týmu (Kuba a Jonáš), který byl ve skupině "až" čtvrtý a v následných bojích o celkové umístění to pak mohl mít relativně snadné. Kluci si ale i tuto část turnaje dokázali zpestřit - v jednom zápase po výpadku koncentrace prohrávali už 1:10 a obrat v zápase pak stihli jen tak tak, hlavně díky zlepšenému podání. Podání pak potrénovali i v dalších zápasech. Celkově kluci obsadili 16. místo.

 

Další červený tým (Sylva s Anežkou) hrál ve svých zápasech pěkné výměny a i s dobrými soupeři si holky dokázaly zahrát, i když proti zkušenějším hráčům dělaly o něco více chyb. Ve skupině skončily holky páté, ve finálovém kole pak prohrály už jen jeden zápas a celkově obsadily 22. místo.

 

Ve třetím červeném týmu hrály úplné začátečnice - Terka s Majdou, na kterých logicky zpočátku byla vidět nezkušenost a nervozita. Zlom nastal ve vzájemném zápase proti Anežce a Sylvě, kde si holky zřejmě připadaly jako na tréninku a najednou hrály jako vyměněné. Vzájemné utkání sice skončilo vítězstvím zkušenějších, ale hned další zápas už Majda s Terkou vyhrály a skončily na celkovém 24. místě (z celkového počtu 30 červených týmů).   

 

Všem účastníkům i fandícím rodičům děkujeme a těšíme se na další turnaje!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář