Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční turnaj

20. 12. 2019

V polovině prosince jsme se zúčastnili Vánočního turnaje v minivolejbale na Lužinách (pořádal oddíl Lvi Praha). Opět nás velmi potěšily nejmladší žluté hráčky krásným čtvrtým místem, jímž potvrdily, že výsledek z Modřanské hvězdičky nebyl náhodný.

 

Velice příjemným překvapením pro nás bylo také vystoupení dvojice Anežka - Sylva, které poprvé hrály v červené kategorii a ukázaly, že se plynulé hry vůbec nemusí bát a v pohodě zvládají jak podání, tak samotnou "prstovou" hru. Odměnou je pěkné 14. místo z 24 startujících týmů.

 

Ostatním družstvům se výsledkově vedlo hůře, podstatná je ale předvedená hra. Oranžová družstva sice skončila skoro až na chvostu výsledkové listiny, ale vlastně nemáme žádný důvod být zklamaní - holky se dobře hýbaly, neměly problém s technikou ani s podáním. V této kategorii rozhodují hlavně chyby, kterých tentokrát zkrátka bylo o něco víc, než u soupeřů.

 

Výsledkově se tentokrát nezadařio ani "zeleným" klukům, na které nejspíš dolehla atmosféra velké haly v kombinaci se silnějšími soupeři ve skupině, takže hráli poněkud zakřiknutě. Někdo ale poslední být musí a alespoň se máme kam zlepšovat:)