Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky kvalifikací - starší žákyně, mladší žáci, minivolejbal dívek

4. 10. 2019

Během září proběhly kvalifikační turnaje jednotlivých mládežnických věkových kategorií. Pro některé naše hráče a hráčky to bylo první seznámení se soutěžním volejbalem, jiní už prodávali zkušenosti z minulého roku.

 

Starší žákyně se v neděli 15. září v hale v Břežanech kvalifikovaly do 6. ligy poté, co v turnaji po úvodní drtivé porážce s týmem SK Dansport Praha A vybojovaly vítězství s Dansportem B a zaznamenaly další porážku s Kometou B. První turnaj pražského přeboru budou holky hrát v neděli 6.10. v tělocvičně ZŠ Žernosecká.

 

Mladší žáci hráli svůj turnaj tentýž den na kurtech TJ Praga, kde z šestičlenné skupiny postoupili do 4.ligy po třech vítězstvích (všechny v tiebreaku) a dvou porážkách. Soutěž kluci zahájí v neděli 13.10. v ZŠ Brdičkova.

 

Družstvo minivolejbalu dívek se zúčastnilo vůbec nejpočetněji obsazené kvalifikace (celkem 52 týmů), ze které po jednom vítězství, jedné remíze a dvou prohrách postoupilo do 8. ligy. první turnaj budou holky hrát v sobotu 12.10. v ZŠ Na Šutce.

 

Jsme rádi, že všechna družstva vybojovala alespoň jedno vítězství a přejeme jim mnoho dalších herních úspěchů a zážitků během sezóny!