Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše týmy

Přípravky
Přípravky jsou určeny pro nejmladší děti (cca 7 - 9 let), které si zde osvojují základní pohybové a volejbalové návyky a dovednosti a rovněž se účastní turnajů v barevném minivolejbale. 

Mini dívky, Mini kluci
Děvčata a kluci ve věku cca 9 - 10 let po zvládnutí základů trénují v družstvu mini dívek, resp. mini kluků, kde mají tréninky již 2x týdně. Děti se účastní se turnajů v barevném minivolejbale a přechází na plynulý volejbal ve dvojicích a trojicích. 

Mladší žákyně A a B
Dívky ve věku cca 10 - 12 let trénují a hrají v týmech mladších žákyň. V družstvu A se připravují pokročilejší hráčky, které již za sebou mají volejbalovou průpravu, tým se účastní pražského přeboru mladších žákyň (U14 - šestkový volejbal). Začátečnice a mladší hráčky trénují v týmu B, který se účastní soutěžních turnajů v kategorii U13 (trojice).

Žáci
Chlapci ve věku cca 11 - 14 let trénují v týmu žáků a podle věku a výkonnosti se účastní turnajů v kategoriích U14 (mladší žáci - trojice) a U16 (starší žáci). 

Starší žákyně
V týmu starších žákyň se připravují pokročilé hráčky ve věku cca 13 - 14 let. Družstvo se účastní pražského přeboru v kategorii U16 a rovněž v kategorii U18. Nejlepší hráčky budou v sezóně 2024-25 hrát rovněž Český pohár starších žákyň. 

Kadetky
V týmu kadetek trénují pokročilé hráčky ve věku cca 14 - 15 let. Družstvo se účastní pražského přeboru v kategoriích U18 a U20. 

Kadeti a Junioři
V týmu kadetů a juniorů působí pokročilí hráči ve věku cca 15 - 18 let. Družstvo se účastní pražského přeboru v kategoriích U18 a U20. Výběr juniorů startuje od sezóny 2024/25 rovněž v pražské soutěži mužů.